Ontwikkel mee met de SVB

Het motto van de SVB is ‘voor het leven’. Wij zijn er voor Fatima en Karam die net hun eerste kind kregen, voor Opa Wim die met pensioen is en voor buurvrouw Lisa met haar persoonsgebonden budget. Maar ook voor elkaar én voor jou: voor jouw uitdaging, balans, passie, groei en ontwikkeling.

Werk voor iedereen

De SVB vindt dat iedereen moet kunnen werken en kansen moet krijgen op de arbeidsmarkt. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die vallen onder de zogenaamde doelgroep ‘Banenafspraak’. Vanaf 2015 werken zij bij de SVB in onder meer de dienstverlening, bij gebouwenbeheer en in ondersteunende rollen bij HR of IT. Zo zorgen we samen voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen.

Sociale, collegiale bedrijfscultuur

In het werkbelevingsonderzoek wordt de ‘goede werksfeer’ als één van de pijlers van plezierig werken bij de SVB wordt genoemd. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen de SVB. Wie je ook bent. Met bijvoorbeeld YoungSVB en het Regenboognetwerk hebben we ook informele banden met elkaar.

Social return

Om ons werk goed te kunnen doen zetten wij regelmatig inkoopopdrachten uit bij verschillende leveranciers. Ook vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarom hebben wij social return ingevoerd. Via al onze inkoopopdrachten stimuleren wij onze leveranciers om ten minste 5% van de waarde van de opdracht te besteden aan het creëren van werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen zij (weer) aan de slag en werkervaring opdoen.

 

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland