Jij als professional bij ons

De dynamiek van de maatschappij, politiek en technologie, bepaalt elke dag de hartslag van werken bij de SVB. We willen een stabiele en betrouwbare dienstverlening leveren, maar ook vernieuwen en meedenken met onze klant. Als organisatie ontwikkelen we daarom voortdurend en dat biedt kansen voor denkers en doeners met initiatief. Voor jou als professional.

Collega's aan het werk

Werk dat er echt toe doet

Samen met zo’n 4.000 collega’s werken we aan bestaanszekerheid en eigen regie voor de burger. Namens de overheid keren wij aan zo’n 5,5 miljoen mensen onder andere kinderbijslag, AOW of Persoonsgebonden budget (PGB) uit. Dat is ruim 45 miljard euro per jaar. We zorgen dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft; eerlijk en efficiënt. Dat is verantwoordelijk en waardevol werk. De dynamiek van de maatschappij, politiek en technologie maakt dit tot een inspirerend werkterrein, waarbinnen je met veel plezier kunt werken.

Constante vernieuwing

Onze omgeving verandert snel en dat vraagt van ons ook een groot aanpassingsvermogen. Daarom actualiseren we continu de processen en systemen binnen de SVB. Met gebruik van slimme ICT oplossingen zodat onze klanten steeds meer zelf kunnen afhandelen en onze medewerkers goed worden ondersteund. Het maakt ons werk inhoudelijk interessant en aantrekkelijk.

Dat biedt kansen

We geloven sterk in persoonlijk leiderschap. Van mensen die liever zelf aan het stuur van hun leven en loopbaan staan. Daar geven we graag alle ruimte aan. Ruimte voor initiatief en voor groei. Maximale mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat maakt de SVB misschien wel de meest kansrijke werkomgeving van Nederland. Je bent welkom om dat zelf te komen ontdekken.

Werken als een team

Je werkt samen met professionals in disciplines als IT, finance en dienstverlening. Vaak ben je onderdeel van multidisciplinaire teams of bezig met agile werkvormen. De diversiteit van onze mensen versterkt daarbij de resultaten van ons werk.

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland