Word trainee bij de overheid: begin bij de SVB

Voor studenten en pas afgestudeerden biedt de SVB elk jaar interessante traineeships. Bij de SVB betekent dat een bijzondere ervaring, waarbij je dicht op de beslissers zit, met korte lijnen naar alle niveaus. We zijn een gedreven organisatie en gemotiveerd om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Voelt dat herkenbaar, misschien is een traineeship bij de SVB dan iets voor jou.


Traineepool

Wij bieden dit jaar tien werkplekken voor trainees, in Utrecht en in Amstelveen. Als trainee werk je aan opdrachten voor de directie waar je geplaatst bent. Met jouw traineegroep kom je ongeveer 1 keer in de 6 weken bij elkaar voor de Traineeteamdagen. De invulling van deze dagen bepaal je als trainee voor een groot gedeelte zelf.


Wie ben jij?

  • Je bent afgestudeerd voor 1 maart 2020 en in het bezit van een hbo- of wo-diploma
  • Je hebt nog (vrijwel) geen werkervaring op hbo- of wo-niveau en wilt je recent opgedane kennis en kunde graag inzetten
  • Je bent resultaatgericht
  • Je denkt vanuit perspectief van de klant en handelt daarnaar
  • Je neemt initiatief, bent creatief en ambitieus om te werken aan perspectief en excellente publieke dienstverlening
  • Je hebt een frisse blik en een gezonde dosis verwondering en een proactieve en ondernemende houding
  • Je bent bereid om af en toe te reizen naar een andere plek dan jouw standplaats, bijvoorbeeld naar een andere centrale plaats voor teamdagen

Arbeidsbeperking of Wajong

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en heb je een arbeidsbeperking of Wajong-status? Aarzel dan niet te solliciteren. Wij doen ons best om de werkomstandigheden aan te passen aan wat jij nodig hebt.


Meld je aan

Benieuwd naar ervaringen van onze trainees? Of naar de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure? De werving voor deze traineeships is in samenwerking met trainees voor UWV (Uitvoeringsinstantie Werknemersverzekeringen). Bekijk alle informatie van het Traineeship hier. Met deze brochure kun je je een goed beeld vormen van het traineeship en je sollicitatie voorbereiden. Het volgende traineejaar begint in mei 2020. We zien je graag!


Stages

Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student? En wil je werkervaring opdoen of afstuderen bij een organisatie die nauw betrokken is bij wat er in de samenleving speelt? De SVB heeft altijd behoefte aan initiatiefrijke mensen met een frisse blik en nieuwe ideeën. Hieronder vind je een actueel overzicht van stages en afstudeeropdrachten op onze kantoren. Bekijk hier het aanbod aan stageplaatsen hier.

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland